Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 6854317 / info@evedron.gr

Διώροφη οικοδομή με τμήμα Β’ ορόφου

Call for Price 2045 hits

Περιγραφή

Το κτίριο αυτό είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να ενταχθεί πλήρως στο πευκόφυτο οικόπεδο που βρίσκεται στους πρόποδες της Πεντέλης. Το κτίριο των  4άρων  επίπεδων ακολουθεί το ανάγλυφο του εδάφους και έχει τοποθετηθεί στο υψηλότερο σημείο του οικοπέδου ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή θέα προς την πόλη της Αθήνας.

Στο χαμηλότερο επίπεδο βρίσκεται ο χώρος στάθμευσης και οι βοηθητικοί χώροι και στο 1ο και  2ο επίπεδο είναι χωροθετημένες 2 κατοικίες των 150 τ.μ. έκαστη με 3 υπνοδωμάτια, χώρο κουζίνας και καθιστικού.

Στο τελευταίο επίπεδο βρίσκεται αυτόνομος χώρος ξενώνα.

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι συνδυασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να αναβαθμίζουν τους  χώρους του κτιρίου και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτούς.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία: Μονοκατοικίες

  • Τίτλος: Διώροφη οικοδομή με τμήμα Β’ ορόφου

  • Τοποθεσία: Πεντέλη - Αττική

  • Διάρκεια κατασκευής: 10 μήνες

  • Κωδικός: ATT-PNT-013

Map

Ποιοί είμαστε

Η «ΕΥΕΔΡΟΝ» Α.Ε. με ειδίκευση στους τομείς των κατασκευών και των επενδύσεων ακινήτων στην Ελλάδα από το 1997, έλαβε τη σημερινή μορφή της ως Ανώνυμη Εταιρία το 2001.

Follow us on:

    

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατασκευαστική Κτηματική Ανώνυμη Εταιρεία
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 6854317
  210 6814998
  Ροδοδάφνης 11, 15233 Χαλάνδρι-Αθήνα