Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 6854317 / info@evedron.gr

Υπόσκαφη διόρωφη κατοικία με πισίνα

Call for Price 3064 hits

Περιγραφή

Στην περιοχή Γαλησσά στο νησί της Σύρου, σε οικόπεδο 4.436 τμ με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, βρίσκεται υπό κατασκευή υπόσκαφη κατοικία 220 τμ σε τρία επίπεδα.

Ο υπόσκαφος σχεδιασμός της κατοικίας, με κάποιες όψεις να  εισχωρούν μέσα στους ημιβραχώδεις γεωλογικούς σχηματισμούς διαφεύγοντας από την ανθρώπινη ματιά, αναδεικνύει την απόλυτα αρμονική σχεδίασή της  με το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας τον επαρκή φωτισμό και αερισμό των επιμέρους χώρων.

Αποτελεί ένα παράδειγμα προσαρμογής στην τοπογραφία της περιοχής και εκμετάλλευσης των τοπικών δεδομένων για βέλτιστη προστασία από τις κλιματικές συνθήκες. Βασικό πλεονέκτημα η εκμετάλλευση του εδάφους που λόγω της μεγάλης θερμικής του αδράνειας διατηρεί σχεδόν ανεπηρέαστους τους εσωτερικούς χώρους από τις εξωτερικές μεταβολές της θερμοκρασίας.

Στο επίπεδο του υπογείου συναντάμε τη θέση στάθμευσης.

Στο ισόγειο χωροθετείται, ένας ξενώνας και ο χώρος σάουνας, η κουζίνα με την τραπεζαρία και το καθιστικό και  ως συνέχεια του εσωτερικού χώρου βρίσκεται η πισίνα, δίνοντας την αίσθηση του ενιαίου χώρου.

Στο επίπεδο του ορόφου αναπτύσσονται τα υπνοδωμάτια.

Ακολουθώντας σύγχρονη λιτή σχεδίαση, εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα και εργονομία των εσωτερικών χώρων.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία: Μονοκατοικίες

  • Τίτλος: Υπόσκαφη διόρωφη κατοικία με πισίνα

  • Τοποθεσία: Γαλησσάς - Σύρος - Κυκλάδες

  • Διάρκεια κατασκευής: Υπό κατασκευή - Προβλεπόμενος χρόνος: 10 μήνες

  • Κωδικός: SYR-GAL-001

Map

Ποιοί είμαστε

Η «ΕΥΕΔΡΟΝ» Α.Ε. με ειδίκευση στους τομείς των κατασκευών και των επενδύσεων ακινήτων στην Ελλάδα από το 1997, έλαβε τη σημερινή μορφή της ως Ανώνυμη Εταιρία το 2001.

Follow us on:

    

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατασκευαστική Κτηματική Ανώνυμη Εταιρεία
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 6854317
  210 6814998
  Ροδοδάφνης 11, 15233 Χαλάνδρι-Αθήνα