Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 6854317 / info@evedron.gr

Δύο πολυώροφες οικοδομές με pilotis και ενιαίο υπόγειο

Call for Price 1658 hits

Περιγραφή

Σε ένα γωνιακό οικόπεδο εμβαδού 920 τ.μ. στην περιοχή της Νέας Ιωνίας στην Αττική, χτίστηκε το συγκρότημα των δύο κτιρίων με ενιαίο υπόγειο και pilotis, συνολικής δόμησης 1.325 τ.μ.

Στο υπόγειο βρίσκονται οι θέσεις στάθμευσης, αποθήκες, λεβητοστάσιο φυσικού αερίου και τα μηχανοστάσια των δύο ανελκυστήρων, ένας για κάθε κτίριο, ενώ στην pilotis συναντάμε κλειστές και ανοιχτές θέσεις στάθμευσης, τον κοινόχρηστο κήπο και τις ανεξάρτητες εισόδους των δύο κτιρίων με τα κλιμακοστάσια.

Το πρώτο κτίριο αποτελείται από έξι ορόφους με δεκατρία συνολικά διαμερίσματα εμβαδού από 45 τ.μ. έως 130 τ.μ. με ένα έως και τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων κάποια διαθέτουν και τζάκι, ενώ το διπλανό ανεξάρτητο κτίριο τεσσάρων ορόφων αποτελείται από τέσσερις κατοικίες, μία ανά όροφο εμβαδού 75 τ.μ. έκαστη με δύο υπνοδωμάτια και τζάκι.

Η αρχιτεκτονική μελέτη και ο σχεδιασμός προσδίδουν στην τελική κατασκευή των κτιρίων, ένα ιδιαίτερα μοντέρνο ύφος, ενώ τα άρτιας ποιότητας υλικά που χρησιμοποιήθηκαν όσον αφορά στις τεχνικές υποδομές και στην διακόσμηση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων εξασφαλίζουν την καλή ποιότητα της σύγχρονης ζωής στην πόλη.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία: Πολυκατοικίες

  • Τίτλος: Δύο πολυώροφες οικοδομές με pilotis και ενιαίο υπόγειο

  • Τοποθεσία: Νέα Ιωνία - Αττική

  • Διάρκεια κατασκευής: 16 μήνες

  • Κωδικός: ATT-NIO-008

Map

Ποιοί είμαστε

Η «ΕΥΕΔΡΟΝ» Α.Ε. με ειδίκευση στους τομείς των κατασκευών και των επενδύσεων ακινήτων στην Ελλάδα από το 1997, έλαβε τη σημερινή μορφή της ως Ανώνυμη Εταιρία το 2001.

Follow us on:

    

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατασκευαστική Κτηματική Ανώνυμη Εταιρεία
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 6854317
  210 6814998
  Ροδοδάφνης 11, 15233 Χαλάνδρι-Αθήνα