Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 6854317 / info@evedron.gr

Επταώροφο κτίριο κατοικιών

Call for Price 1672 hits

Περιγραφή

Το κτίριο κατοικιών που αποτελείται από επτά ορόφους και δύο υπόγεια, αναπτύσσεται σε ένα ιδιαίτερα επικλινές γωνιακό οικόπεδο εμβαδού 305 τ.μ. σε ένα ήσυχο σημείο στη περιοχή της Καισαριανής στην Αττική και η συνολική δόμηση ανέρχεται στα 1.100 τ.μ.

Στα δύο υπόγεια βρίσκονται οι αποθήκες, λεβητοστάσιο, μηχανοστάσιο ανελκυστήρα και μηχανοστάσιο ανυψωτικής πλατφόρμας αυτοκινήτων, καθώς επίσης και οι θέσεις στάθμευσης, ενώ στο ισόγειο συναντάμε τον ανοικτό χώρο parking, την είσοδο προς τις υπόλοιπες κατοικίες και ένα διαμέρισμα 75 τ.μ. με δύο υπνοδωμάτια με ανεξάρτητη είσοδο.

Τα υπόλοιπα δώδεκα διαμερίσματα εμβαδού 36 τ.μ. έως 145 τ.μ. διαθέτουν ένα έως και τρία υπνοδωμάτια και κατανέμονται στους επτά ορόφους με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρηθούν οι καθαρές αρχιτεκτονικές γραμμές και να εξασφαλιστεί η άνεση των χώρων.   

Ο μοντέρνος σχεδιασμός με τα εμφανή μπετά και τα πάνελ στις προσόψεις του κτιρίου, καθώς επίσης και τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής που χρησιμοποιήθηκαν, δίνουν την αίσθηση του σύγχρονου και πολυτελούς τρόπου διαβίωσης και ταυτόχρονα εξασφαλίζουν την εγγύηση και αρτιότητα της επένδυσης των ιδιοκτητών.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία: Πολυκατοικίες

  • Τίτλος: Επταώροφο κτίριο κατοικιών

  • Τοποθεσία: Καισαριανή - Αττική

  • Διάρκεια κατασκευής: 18 μήνες

  • Κωδικός: ATT-KSR-009

Map

Ποιοί είμαστε

Η «ΕΥΕΔΡΟΝ» Α.Ε. με ειδίκευση στους τομείς των κατασκευών και των επενδύσεων ακινήτων στην Ελλάδα από το 1997, έλαβε τη σημερινή μορφή της ως Ανώνυμη Εταιρία το 2001.

Follow us on:

    

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατασκευαστική Κτηματική Ανώνυμη Εταιρεία
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 6854317
  210 6814998
  Ροδοδάφνης 11, 15233 Χαλάνδρι-Αθήνα