Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 6854317 / info@evedron.gr

Οκταώροφο κτίριο κατοικιών με pilotis με υπόγειο

Call for Price 1411 hits

Περιγραφή

Στα ανατολικά προάστια της Αττικής στους πρόποδες του Υμηττού, βρίσκεται η οκταώροφη πολυκατοικία συνολικού δομήσιμου εμβαδού 1.200 τ.μ. με υπόγειο και pilotis, κατασκευασμένη σε ένα γωνιακό οικόπεδο 330 τ.μ.

Στο υπόγειο συναντάμε το λεβητοστάσιο, το μηχανοστάσιο του ανελκυστήρα και τον χώρο στάθμευσης που εξυπηρετείται από ανυψωτική πλατφόρμα αυτοκινήτων, ενώ στην pilotis βρίσκονται οι ανοικτές θέσεις στάθμευσης και ο κοινόχρηστος χώρος εισόδου με το κλιμακοστάσιο.

Οι δεκαεπτά κατοικίες που μοιράζονται στους ορόφους, διαθέτουν από ένα έως και τρία υπνοδωμάτια και ξεκινάνε από 25 τ.μ. έως 102 τ.μ. Όσο πλησιάζουμε στους τελευταίους ορόφους η απρόσκοπτη θέα από τους μεγάλους εξώστες, προς την Ακρόπολη, τον λόφο του Φιλοπάππου, τον Λυκαβηττό και την πόλη της Αθήνας αποζημιώνει τους ιδιοκτήτες.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του κτιρίου, ακολουθεί τα σύγχρονα αρχιτεκτονικά και ηλεκτρομηχανολογικά πρότυπα μελέτης και κατασκευής, συμπεριλαμβανομένων των προεγκαταστάσεων σωληνώσεων κλιματιστικών μονάδων, συναγερμού και δορυφορικής λήψης τηλεόρασης, καθιστώντας τις κατοικίες μια πραγματικά ενδιαφέρουσα επένδυση.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία: Πολυκατοικίες

  • Τίτλος: Οκταώροφο κτίριο κατοικιών με pilotis με υπόγειο

  • Τοποθεσία: Ζωγράφος - Αττική

  • Διάρκεια κατασκευής: 20 μήνες

  • Κωδικός: ATT-ZGR-012

Map

Ποιοί είμαστε

Η «ΕΥΕΔΡΟΝ» Α.Ε. με ειδίκευση στους τομείς των κατασκευών και των επενδύσεων ακινήτων στην Ελλάδα από το 1997, έλαβε τη σημερινή μορφή της ως Ανώνυμη Εταιρία το 2001.

Follow us on:

    

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατασκευαστική Κτηματική Ανώνυμη Εταιρεία
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 6854317
  210 6814998
  Ροδοδάφνης 11, 15233 Χαλάνδρι-Αθήνα