Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 6854317 / info@evedron.gr

Τετραώροφη οικοδoμή με στέγη, υπόγειο και pilotis

Call for Price 1949 hits

Περιγραφή

Το τετραώροφο κτίριο κατοικιών συνολικού δομήσιμου εμβαδού 1.020 τ.μ. αποτελείται από δεκαπέντε διαμερίσματα, υπόγειο και pilotis, χτισμένα σε ένα οικόπεδο 1.500 τ.μ. στην όμορφη περιοχή του Χαλανδρίου στα βόρεια προάστια Αττικής.

Στο υπόγειο βρίσκονται οι θέσεις στάθμευσης, αποθήκες, λεβητοστάσιο και μηχανοστάσιο ανελκυστήρα.

Στην pilotis συναντάμε τρεις κατοικίες με ένα υπνοδωμάτιο έκαστη και ιδιόχρηστους κήπους με αρωματικά φυτά και οπωροφόρα δέντρα, καθώς επίσης εξωτερικό χώρο στάθμευσης και κοινόχρηστο κήπο με γκαζόν.

Τα υπόλοιπα δώδεκα διαμερίσματα είναι μοιρασμένα ανά τρία στους τέσσερις ορόφους και διαθέτουν από ένα έως και τρία υπνοδωμάτια, με εμβαδόν από 50 τ.μ. έως 130 τ.μ. Σε όλες τις κατοικίες τοποθετήθηκαν ενεργειακά τζάκια, υψηλού βαθμού απόδοσης και αισθητικής, καθώς επίσης προεγκαστάθηκαν σωληνώσεις κλιματιστικών μονάδων, συναγερμού και δορυφορικής λήψης τηλεόρασης.

Η αρχιτεκτονική του κτιρίου ακολουθεί μοντέρνα γραμμή σχεδιασμού, ενώ άρτιας ποιότητας υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί για την υλοποίηση της κατασκευής, όσον αφορά τόσο στην υποδομή του κτιρίου όσο και στο τελικό φινίρισμα.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία: Πολυκατοικίες

  • Τίτλος: Τετραώροφη οικοδoμή με στέγη, υπόγειο και pilotis

  • Τοποθεσία: Χαλάνδρι - Αττική

  • Διάρκεια κατασκευής: 19 μήνες

  • Κωδικός: ATT-CHA-011

Map

Ποιοί είμαστε

Η «ΕΥΕΔΡΟΝ» Α.Ε. με ειδίκευση στους τομείς των κατασκευών και των επενδύσεων ακινήτων στην Ελλάδα από το 1997, έλαβε τη σημερινή μορφή της ως Ανώνυμη Εταιρία το 2001.

Follow us on:

    

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατασκευαστική Κτηματική Ανώνυμη Εταιρεία
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 6854317
  210 6814998
  Ροδοδάφνης 11, 15233 Χαλάνδρι-Αθήνα