Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 6854317 / info@evedron.gr

Προσθήκη 8 τάξεων και ΑΠΧ - Κλειστό Γυμναστήριο στο Δημοτικό Σχολείο Άνοιξης

€ 2,745,000 2410 hits

Περιγραφή

Το Κλειστό Γυμναστήριο – ΑΠΧ και οι οκτώ Αίθουσες Διδασκαλίας στο Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Άνοιξης, κατασκευάστηκαν σε οικόπεδο εμβαδού  7.475 τμ.  

Το Κλειστό Γυμναστήριο - ΑΠΧ χωροθετήθηκε ώστε να εξασφαλίζεται η δυνατότητα ανεξάρτητης και απρόσκοπτης λειτουργίας του.

Το κτήριο των οκτώ Αιθουσών οργανώθηκε με αμφίπλευρη ανάπτυξη αιθουσών.

Το υπαίθριο γήπεδο αθλοπαιδιών (μπάσκετ, βόλεϊ) με τις κερκίδες του χωροθετήθηκε ανάμεσα στα δυο υπάρχοντα σχολεία (Γυμνάσιο-Δημοτικό) αποτελώντας υπαίθρια προέκταση του Γυμναστήριου.

Κερκίδες πολυγωνικής κάτοψης με ζώνη πρασίνου χωροθετήθηκαν στην κορυφαία πλευρά της αυλής του Δημοτικού Σχολείου.

Οργανώθηκε εσωτερικός «δρόμος».

Εξασφαλίσθηκαν 23 επιπλέον απαιτούμενες θέσεις στάθμευσης.

Ο περιβάλλων χώρος του Κλειστού  Γυμναστηρίου περιλαμβάνει, πλακόστρωτα πεζοδρόμια και χώρους εκτόνωσης κοινού και αθλητών  περιμετρικά του κτιρίου, όλες τις απαιτούμενες σκάλες, ράμπες και εξωτερικούς διαδρόμους προσπέλασης προς και από τους χώρους του γυμναστηρίου, όλα τα απαραίτητα τεχνικά έργα για την προστασία του κτιρίου και για την δυνατότητα εύρυθμης λειτουργίας του (π.χ. υπόστεγο εισόδου, προβόλους προστασίας εισόδων, περιφράξεις, τοίχους αντιστήριξης , απορροές ομβρίων κλπ).

Η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων (ΑΠΧ) περιλαμβάνει, την αίθουσα συγκεντρώσεων και γυμναστικής όπου εξυπηρετούνται αθλήματα όπως μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπωλ και η σουηδική γυμναστική ,  το συγκρότημα των βοηθητικών χώρων της αίθουσας, τις κερκίδες και τους βοηθητικούς χώρους των θεατών.

Οι οκτώ Αίθουσες Διδασκαλίας αποτελούν ανεξάρτητο κτήριο με τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους. Το κτίριο είναι «κλειστού τύπου», διώροφο με υπόγειο και με τμήμα του Ισογείου σε PILOTIS, για την δημιουργία στεγασμένου  χώρου εισόδου.  Εκτός των οκτώ αιθουσών διδασκαλίας περιλαμβάνει μια  Αίθουσα Πληροφορικής , Χώρους Υγιεινής Μαθητών, Αποθήκες, Λεβητοστάσιο-Αποθήκη καυσίμων, Αντλιοστάσιο , Δεξαμενή νερού, Κλίμακες και Ανελκυστήρα επικοινωνίας με τους ορόφους.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Προϋπολογισμός έργου: € 2,745,000

  • Κατηγορία: Οικοδομικά

  • Τίτλος: ΟΣΚ ΑΕ / Προσθήκη 8 τάξεων και ΑΠΧ - Κλειστό Γυμναστήριο στο Δημοτικό Σχολείο Άνοιξης

  • Τοποθεσία: Άνοιξη - Αττική

  • Διάρκεια κατασκευής: 20 μήνες

  • Κωδικός: ATT-ΑΝΟ-200

Map

Ποιοί είμαστε

Η «ΕΥΕΔΡΟΝ» Α.Ε. με ειδίκευση στους τομείς των κατασκευών και των επενδύσεων ακινήτων στην Ελλάδα από το 1997, έλαβε τη σημερινή μορφή της ως Ανώνυμη Εταιρία το 2001.

Follow us on:

    

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατασκευαστική Κτηματική Ανώνυμη Εταιρεία
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 6854317
  210 6814998
  Ροδοδάφνης 11, 15233 Χαλάνδρι-Αθήνα