Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 6854317 / info@evedron.gr

Ανακατασκευή Σκοπευτηρίου Δήμου Ρήγα Φεραίου

€ 500,000 2123 hits

Περιγραφή

Το έργο αφορά στην ανακατασκευή - ολοκλήρωση των εργασιών του έργου του Σκοπευτηρίου  Μακρών  Αποστάσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Τις υφιστάμενες κατασκευές αποτελούν το «Κτίριο  Α» που περιλαμβάνει την Αίθουσα Συγκεντρώσεων εμβαδού 270 τμ, το «Κτίριο  Β»   που περιλαμβάνει γραφεία, ιατρεία, αποδυτήρια και τουαλέτες, με συνολικό εμβαδόν 127 τμ. Μεταξύ των δύο κτιρίων υπάρχει στεγασμένος ανοικτός χώρος επιφανείας 75 τμ. Το Σκοπευτήριο συμπληρώνεται από τους τέσσερις διώροφους πυργίσκους του Skeet mark συνολικής επιφάνειας 27 τμ, τους τέσσερις ισόγειους οικίσκους του Skeet pull  με συνολικό εμβαδόν 26,5 τμ και τα τέσσερα μεταλλικά  στέγαστρα με τους αντίστοιχους υπόγειους χώρους των trap.

Οι εργασίες που εκτελέσθηκαν αφορούσαν σε αντικαταστάσεις κουφωμάτων, αποκατάσταση επιχρισμάτων, μαρμάρων στις σκάλες, δαπέδων, ειδών υγιεινής, χρωματισμών, αποκατάσταση κατεστραμμένων δικτύων καλωδιώσεων ισχυρών και ασθενών ρευμάτων, ηλεκτρικών πινάκων, φωτιστικών σωμάτων εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων, αποκατάσταση ιστών οδοφωτισμού και των αντίστοιχων φωτιστικών σωμάτων, αποκατάσταση σωληνώσεων θέρμανσης, τοποθέτηση θερμαντικών σωμάτων και ολοκληρωμένος εξοπλισμός θερμικού συστήματος, κατασκευή νέας περίφραξης, χωματουργικές παρεμβάσεις, δημιουργία αναχώματος.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Προϋπολογισμός έργου: € 500,000

  • Κατηγορία: Οικοδομικά

  • Τίτλος: ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ / Ανακατασκευή Σκοπευτηρίου Δήμου Ρήγα Φεραίου

  • Τοποθεσία: Δήμος Ρήγα Φεραίου - Ν. Μαγνησίας

  • Διάρκεια κατασκευής: 12 μήνες

  • Κωδικός: MGN-VOL-501

Map

Ποιοί είμαστε

Η «ΕΥΕΔΡΟΝ» Α.Ε. με ειδίκευση στους τομείς των κατασκευών και των επενδύσεων ακινήτων στην Ελλάδα από το 1997, έλαβε τη σημερινή μορφή της ως Ανώνυμη Εταιρία το 2001.

Follow us on:

    

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατασκευαστική Κτηματική Ανώνυμη Εταιρεία
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 6854317
  210 6814998
  Ροδοδάφνης 11, 15233 Χαλάνδρι-Αθήνα