Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 6854317 / info@evedron.gr

Αποπεράτωση πλατείας Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου και πλακοστρώσεις-ασφαλτοστρώσεις δρόμων

€ 398,000 1897 hits

Περιγραφή

Η πλατεία Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου δαπεδοστρώθηκε με κυβόλιθους παλαιού τύπου, ενώ οι σκάλες επενδύθηκαν με μάρμαρο Διονύσου Α’ ποιότητας.

Ανακατασκευάσθηκαν και αναδιαμορφώθηκαν πεζοδρόμια στα οποία τοποθετήθηκαν βοτσαλόπλακες, δημιουργήθηκε υπόβαση και ασφαλτοστρώθηκαν διάφοροι οδοί στην Κοινότητα Δροσιάς, ενώ στους κόμβους κατασκευάσθηκαν ράμπες, για την εξυπηρέτηση Α.Μ.Ε.Α.

Συντηρήθηκε το υπάρχον πράσινο, φυτεύθηκαν δένδρα και θάμνοι, τοποθετήθηκε χλοοτάπητας και εγκαταστάθηκε δίκτυο αυτόματου ποτίσματος.

Κατασκευάσθηκαν πέτρινοι τοίχοι για την οριοθέτηση της πλατείας και τοποθετήθηκαν παραδοσιακά ξύλινα καθιστικά ανάπαυσης, καθώς επίσης και πέργκολα σε τμήμα της πλατείας και στο σημείο ανάπαυσης των επισκεπτών

Εγκαταστάθηκε δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, που περιλάμβανε την προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων ιστού και εδάφους.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Προϋπολογισμός έργου: € 398,000

  • Κατηγορία: Περιβάλλοντες Χώροι

  • Τίτλος: ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΟΣΙΑΣ / Αποπεράτωση πλατείας Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου και πλακοστρώσεις-ασφαλτοστρώσεις δρόμων

  • Τοποθεσία: Δροσιά - Αττική

  • Διάρκεια κατασκευής: 3 μήνες

  • Κωδικός: ATT-DRS-400

Map

Ποιοί είμαστε

Η «ΕΥΕΔΡΟΝ» Α.Ε. με ειδίκευση στους τομείς των κατασκευών και των επενδύσεων ακινήτων στην Ελλάδα από το 1997, έλαβε τη σημερινή μορφή της ως Ανώνυμη Εταιρία το 2001.

Follow us on:

    

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατασκευαστική Κτηματική Ανώνυμη Εταιρεία
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 6854317
  210 6814998
  Ροδοδάφνης 11, 15233 Χαλάνδρι-Αθήνα