Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 6854317 / info@evedron.gr

Κατασκευή τοίχων αντιστήριξης στο Δήμο Διονύσου

€ 49,000 2113 hits

Περιγραφή

Το έργο αφορά στις εργασίες αντιστήριξης των πρανών διαφόρων τμημάτων οδών του Δήμου Διονύσου,  που στα όριά τους διέρχονται ρέματα και έχουν υποστεί καταπτώσεις.

Για την αντιμετώπιση των καταπτώσεων κατασκευάσθηκαν στα εν λόγω σημεία τοιχία αντιστήριξης από οπλισμένο σκυρόδεμα και ασφαλτικές στρώσεις, ώστε η τελική στάθμη του οδοστρώματος να ανέλθει στην αρχική του κατάσταση.

Εκτελέσθηκαν εργασίες ανακατασκευής τμημάτων πεζοδρομίου στο αρχικό τους πλάτος και ανακατασκευάσθηκε τμήμα τοιχίου περιβάλλοντος χώρου σε κοινόχρηστο χώρο, το οποίο είχε παρουσιάσει έντονες φθορές στο μήκος του με τμήματα να έχουν αποκολληθεί και να έχουν εμφανίσει κλίση από την κατακόρυφο (ανατροπή).

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Προϋπολογισμός έργου: € 49,000

  • Κατηγορία: Οδοποιία-Υδραυλικά

  • Τίτλος: ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ / Κατασκευή τοίχων αντιστήριξης στο Δήμο Διονύσου

  • Τοποθεσία: Διόνυσος - Αττική

  • Διάρκεια κατασκευής: 4 μήνες

  • Κωδικός: ATT-DNS-301

Map

Ποιοί είμαστε

Η «ΕΥΕΔΡΟΝ» Α.Ε. με ειδίκευση στους τομείς των κατασκευών και των επενδύσεων ακινήτων στην Ελλάδα από το 1997, έλαβε τη σημερινή μορφή της ως Ανώνυμη Εταιρία το 2001.

Follow us on:

    

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατασκευαστική Κτηματική Ανώνυμη Εταιρεία
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 6854317
  210 6814998
  Ροδοδάφνης 11, 15233 Χαλάνδρι-Αθήνα