Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 6854317 / info@evedron.gr

Γιατί να μας επιλέξετε

Η «ΕΥΕΔΡΟΝ ΑΕ» έλαβε τη σημερινή μορφή της ως Ανώνυμη Εταιρεία το 2001, ως συνέχεια των ατομικών επιχειρήσεων των κυρίων μετόχων της.

Λόγω της μακράς εμπειρίας μας στον τομέα της σχεδίασης και κατασκευής ακινήτων τα τελευταία 20 χρόνια, μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως και να εκπληρώσουμε τις ανάγκες των πελατών μας τόσο για την απόκτηση κατοικίας όσο και για επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία.

Η ολοκληρωμένη πορεία της Εταιρείας μας, οδηγεί στον εμπλουτισμό των υπηρεσιών της στον τομέα της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων, στην ένταξη στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον» και στην έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης.

Ωστόσο, στην  «ΕΥΕΔΡΟΝ ΑΕ» πιστεύουμε βαθιά στην επίτευξη του ακόμα καλύτερου, ακόμα και εάν έχουμε επιτύχει την τέλεια παράδοση στον πελάτη μας. Κάθε πελάτης θεωρείται ως μια μοναδική περίπτωση με συγκεκριμένες ανάγκες και επιθυμίες.

Η συνεχής δέσμευση, το δημιουργικό πάθος και η τεχνογνωσία των ανθρώπων μας μπορεί να εγγυηθεί μια δυναμική και επιτυχημένη συνεργασία και να μετατρέψει την απλή γνωριμία μαζί μας σε μια πραγματική εμπειρία που θα καλυτερεύσει την ποιότητα ζωής σας.

Ποιοί είμαστε

Η «ΕΥΕΔΡΟΝ» Α.Ε. με ειδίκευση στους τομείς των κατασκευών και των επενδύσεων ακινήτων στην Ελλάδα από το 1997, έλαβε τη σημερινή μορφή της ως Ανώνυμη Εταιρία το 2001.

Follow us on:

    

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατασκευαστική Κτηματική Ανώνυμη Εταιρεία
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 6854317
  210 6814998
  Ροδοδάφνης 11, 15233 Χαλάνδρι-Αθήνα