Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 6854317 / info@evedron.gr

Τι προσφέρουμε

Λόγω της μακράς εμπειρίας της Εταιρείας μας «ΕΥΕΔΡΟΝ ΑΕ» μας στον τομέα της σχεδίασης και κατασκευής ακινήτων, τα τελευταία 20 χρόνια, μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως και να εκπληρώσουμε τις ανάγκες των πελατών μας τόσο για την απόκτηση κατοικίας όσο και για επενδύσεις  ακινήτων.

Παρέχουμε ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, η οποία καλύπτει τους πελάτες μας όχι μόνο στην τελική αγορά της κατοικίας τους, αλλά επίσης στην συνολική διαδικασία, ξεκινώντας από την επιλογή και αγορά της γης, την αρχιτεκτονική μελέτη και την κατασκευή έως και την εσωτερική διακόσμηση. Οι υπηρεσίες μας αφορούν και στον τομέα της ανακαίνισης-τροποποίησης κατοικιών, καταστημάτων, γραφείων και λοιπών χώρων.

Ταυτόχρονα εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας στον τομέα της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων, ξεκινώντας από την αποτίμηση της ενεργειακής κατανάλωσης ενός κτιρίου - διαμερίσματος και προχωρώντας στην υποβολή στοχευμένων προτάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση του και τέλος στην υλοποίηση αυτών των προτάσεων με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Αναλαμβάνουμε την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης όλων των κατηγοριών, βασιζόμενοι στους πιστοποιημένους ενεργειακούς επιθεωρητές της Εταιρείας μας, καθώς επίσης και την διαδικασία ένταξη στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον».

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων να είστε απολύτως βέβαιοι ότι τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Αντιθέτως, δίνουμε μεγάλη έμφαση στην επένδυση του βασικότερου τομέα, αυτόν του ανθρώπινου δυναμικού.

Η διάρθρωση της Εταιρείας βελτιώνεται συνεχώς με την πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού με στόχο πάντα την ορθή παράδοση δημοσίων και ιδιωτικών έργων και άλλων επενδυτικών έργων, με βάση τον σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και το περιβάλλον. Το εκτεταμένο δίκτυο των συνεργατών μας στην Ελλάδα, απαρτίζεται από όλες τις ειδικότητες μηχανικών, τεχνικών συνεργείων και προμηθευτών, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο το βέλτιστο αποτέλεσμα και την καλύτερη υποστήριξη.

Οι στόχοι και η ανάπτυξη της «ΕΥΕΔΡΟΝ ΑΕ» είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ικανοποίηση των πελατών μας. Ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι με την συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις νέες τεχνολογίες υψηλών προδιαγραφών που αφορούν την κατασκευή, την έγκαιρη παράδοση του ακινήτου και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας μετά την πώληση. Είμαστε συνεχώς στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου, ώστε να σας προσφέρουμε την επαγγελματική μας γνώμη και γνώση και να εξασφαλίσουμε την μέγιστη δυνατή απόδοση της επένδυσής σας.

Για την «ΕΥΕΔΡΟΝ ΑΕ» κάθε πελάτης θεωρείται ως μια μοναδική περίπτωση με συγκεκριμένες ανάγκες και επιθυμίες. Η συνεχής δέσμευση, το δημιουργικό πάθος και η τεχνογνωσία των ανθρώπων μας μπορεί να εγγυηθεί μια δυναμική και επιτυχημένη συνεργασία και να μετατρέψει την απλή γνωριμία μαζί μας σε μια πραγματική εμπειρία που θα καλυτερεύσει την ποιότητα ζωής σας.

Ποιοί είμαστε

Η «ΕΥΕΔΡΟΝ» Α.Ε. με ειδίκευση στους τομείς των κατασκευών και των επενδύσεων ακινήτων στην Ελλάδα από το 1997, έλαβε τη σημερινή μορφή της ως Ανώνυμη Εταιρία το 2001.

Follow us on:

    

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατασκευαστική Κτηματική Ανώνυμη Εταιρεία
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 6854317
  210 6814998
  Ροδοδάφνης 11, 15233 Χαλάνδρι-Αθήνα