Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 6854317 / info@evedron.gr

Διαχείριση έργου

Με την πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα του σχεδιασμού, της επίβλεψης και της υλοποίησης της κατασκευής, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας,  παρέχοντας την δυνατότητα τόσο της πλήρους διαχείρισης του έργου (μελέτη - κατασκευή), όσο και της συμβουλευτικής καθοδήγησης που μπορεί να χρειαστεί σε όλα τα στάδια υλοποίησής του (μελέτη σκοπιμότητας - νομικός έλεγχος - σχεδιασμός -τεύχη δημοπράτησης, σύνταξη προϋπολογισμού - επίβλεψη εργασιών μέχρι την οριστική παράδοση) :

  • Επιλογή της θέσης του ακινήτου, σύμφωνα με την προσωπική επιθυμία του κάθε πελάτη όταν πρόκειται για κατοικία  ή σύμφωνα με τα κριτήρια που θέτει ο πελάτης όταν πρόκειται για επενδυτικό ακίνητο (π.χ. ξενοδοχείο)
  • Νομικός έλεγχος και έκδοση όλων των πιστοποιητικών που πρέπει να συνοδεύουν το ακίνητο (π.χ. χαρακτηρισμός δασαρχείου, χάραξη αιγιαλού κ.λ.π.), βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας
  • Συμβουλευτική βοήθεια, ως προς την επιλογή της μελετητικής ομάδας μηχανικών και τον συντονισμό αυτής για την σύνταξη των μελετών και την έκδοση της οικοδομικής αδείας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη
  • Σύνταξη προμετρήσεων και προϋπολογισμού έργου, χρονοδιαγράμματος και τευχών δημοπράτησης
  • Επίβλεψη σε όλα τα στάδια της κατασκευής και εποπτεία για την τήρηση των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης
  • Παρακολούθηση του προϋπολογισμού του έργου και σύνταξη έκθεσης δαπανών, καθώς και παρακολούθηση χρονοδιαγράμματος

Ποιοί είμαστε

Η «ΕΥΕΔΡΟΝ» Α.Ε. με ειδίκευση στους τομείς των κατασκευών και των επενδύσεων ακινήτων στην Ελλάδα από το 1997, έλαβε τη σημερινή μορφή της ως Ανώνυμη Εταιρία το 2001.

Follow us on:

    

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατασκευαστική Κτηματική Ανώνυμη Εταιρεία
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 6854317
  210 6814998
  Ροδοδάφνης 11, 15233 Χαλάνδρι-Αθήνα